juliakjettselberg

Acting, Photo, Fashion

UNDER CONSTRUCTION

Kategori: Anything

Eeeeh jaaaa ... där försvann jag i 3 månader. Under den tiden har jag loggat in här flera gånger, stirrat på skärmen i någon minut och sen loggat ut igen. Har man varit borta ett tag blir det liksom en tröskel att ta sig över för att bloggandet ska kännas normalt igen. Det finns massor med anledningar till att jag inte bloggat, det har hänt så otroligt mycket de senaste månaderna att jag inte ens orkar berätta allt. Höga toppar och djupa dalar kan vi säga, mest djupa dalar. Nu när jag skriver är jag på slutspurten av min 3 veckor långa sjukskrivning, lyckades nämligen få min andra hjärnskakning inom 6 månader vilket är ganska skitklantigt, drygt och farligt. Nu har jag vilat från allt i 3 veckor och börjar äntligen komma på banan igen, och nu kan jag lova att det börjar klia i fingrarna! Det som är positivt när man har så mycket tid till att göra ingenting (i synnerhet när man har hjärnskakning och helst ska ligga stilla, blunda och stirra in i sig själv) är att man får så himla mycket idéer och inspiration. Och fucking-jävla-finally börjar jag få tillbaka glöden för skapande och bloggandet igen!
 
Det jag ska komma till med de här inlägget (förutom att lite be om ursäkt för min enorma frånvaro) är att säga att saker är på gång! Planen är att bloggen ska vara i rullning om några veckor igen, och inte bara det utan härligt uppfräschad dessutom! Jag vill ge bloggen en lite ny inriktning, dels finns det inte tid eller möjlighet att driva bloggen som jag gjorde förr med 1-2 inlägg per dag sen så känner jag också för en förändring, målsättningen kommer vara kvalitét istället för kvantitet. Jag vill också ge bloggen lite mer fokus på skådespeleriet, för nu är det även dags för fröken Kjettselberg att minsann ta sig i kragen när det gäller det också!
 
Mycket positivt är på gång, våren är här och det börjar ljusna i tunneln. Bloggen är alltså "Under Construction", så stay tuned mina kära vänner och ovänner! Hoppas ni inte saknat mig allt för mycket (eller jo, hoppas)!

Comments


Comment post: