juliakjettselberg

Acting, Photo, Fashion

KEYSI

Kategori: Acting

Bilder från lördagens seminarium i Keysi och Film fighting som vi fick skickade till oss. Kan ni se mig och Denise? 
 
Har kommit på att jag måste bli duktigare på att ha med mig kameran och fotografera när jag är på sådana här grejer (Denise är duktig på det!), men jag brukar inte riktigt våga eftersom det ibland är lite känsligt med sekretessen och så, men oftast är det okej! Så, bättring framöver!
 
Annars har jag fått väldigt mycket gjort idag! Har bland annat sökt en hel del jobb (både vanliga och skådespelarjobb), skickat några viktiga mail och nu har jag äntligen tagit tummen ur och beställt visitkort! Så de bör komma denna vecka eller början på nästa, wei! Har också gjort flera engelskauppgifter, jag har nog helt glömt att berätta att jag har gått en kurs i avancerad engelska på distans i ett halvår! Mycket för att jag flera gånger glömt det själv hehe, det här med fullständigt eget arbete och endast ett startdatum och slutdatum är lite väl mycket frihet för tidsoptimisten Julia. Men nu så! Målet att få ett Cambridge Certificate in Advanced English när detta är slut. 
 
Har också glömt att berätta att jag fått ett statistjobb på söndag för en kommande långfilm! Taggad! Mer om det senare. Nu blir det middag, brocollisoppa!

Comments

  • Tilda säger:

    Hallå, någon film har du ju inte sagt något om? Nu blir jag nyfiken... ♥

    Svar: Hehe, kommer mer om det sen ;) ❤️
    Julia Kjettselberg

    2014-09-27 | 22:04:05

Comment post: