juliakjettselberg

Acting, Photo, Fashion

ALL THE FEELINGS IN THE WORLD

Kategori: Acting

 

Alltså gårdagen ... en av de mest omtumlande, jobbiga, roliga, händelserika, galna och inspirerande dag jag upplevt. Var ska jag ens börja? Igår var vi (Denise & jag) på seminarium i Stockholm i Film fighting och Keysi (en typ av fighting-teknik som oftast används i filmer) hela dagen med världsberömda fighting-koreografen Jústo Dieguez! Seminariumet var en kombinerad workshop i att lära sig olika fighting tekniker samtidigt som det var en casting för den kommande långfilmen "Gatekeeper". Vi åkte dit i tron att vi bara skulle köra lite lättare övningar, men det var i slutändan det svettigaste träningspasset jag varit med om där vi fick "slåss", boxas, ta grepp på varandra, slänga varandra i golvet etc. Helt sjukt vad svettig och trött man blev, men det var samtidigt så fruktansvärt jäkla roligt och inspirerande!

 

Sen hände det otäcka, Denise ramlade (eller snarare fälldes) och skadade sig rejält, det blev en kombination av väldigt mycket och ambulans fick tillkallas. Jag åkte med henne till sjukhuset och satt vid hennes sida hela tiden. Väl på sjukhuset tillfrisknade hon snabbt och vi fick åka hem efter några timmar. Det var jätteläskigt och tyvärr missade vi sista timmen av seminariumet där vi hade fått sett behind-the-scenes bilder från olika produktioner Jústo jobbat med (Batman och Games of Thrones (!!!) bl. a.) och haft personliga samtal med teamet. Men det viktigaste är att Denise mår bra och vi fick ju våra diplom för seminariet på förhand åtminståne. 
 
När jag kom hem på kvällen var jag helt slutkörd både fysisk och psykisk, det har plus allt varit en ganska tuff vecka för mig så däckade ganska brutalt i sängen när jag kom hem. Idag känner jag mig helt död och har ont överallt i kroppen (har ju träningsvärk från fredagens fyspass på allt dessutom) så det blir en riktig välförtjänt vilo-söndag idag. 
 
Innan jag somnade dock fick jag världens mest fantastiska besked som gjorde det ganska svårt att somna trots utmattningen, vet inte om jag vågar berätta än men ni får veta inom en snar framtid! Som rubriken säger, är full av alla världens känslor just nu! 

Comments

  • Anonym säger:

    Åhhh, vad nyfiken jag blir ;-)

    2014-09-21 | 10:59:58

Comment post: