juliakjettselberg

Acting, Photo, Fashion

SHAPE SHIFTER

Kategori: Anything

Oldie but Goldie - snart ska jag få Photoshop att funka så det kan komma lite nya bilder här!
 
Idag har varit en bra och glad dag! Rolig skoldag på Calle och sen har jag varit och kollat på lägenheten och fått välja rum! Alltså åh vad jag är taggad på flytt nu, kan inte beskriva hur härligt det ska bli att ha ett hem igen! Nu är jag supertrött, har pluggat här på kvällen på lite text och sång så nu blir det pyjamasläge och The Tudors.
 
En annan sak, håller på och fixar min egna hemsida! ÄNTLIGEN! Blir nog klar i december. So stay tuned!

THE ART OF MAKING MOMMY CRY

Kategori: Acting


Här helt glömt om blogga om detta! För en månad sedan sändes avsnittet av "Konsten att få mamma att gråta" med IJustWannaBeCool-killarna på SVT play som Denise och jag filmade i början av sommaren. Med repliker och allt! Om ni vill kika på klippet har ni länken här -> http://www.svtflow.se/video/2403779/avsnitt-2-dejtdax ! Vi syns ca 9 min in i klippet :)
 
Annars så har jag ÄNTLIGEN fått lite energi till att börja söka skådespelarjobb igen. Har fått tillbaka kreativiten och skaparlusten också och har börjat finurla på några projekt som ni kommer få veta mer om framöver. It's good to be back!

TIMES ARE CHANGING

Kategori: Anything

 
Okej ... nu har lyckats få tummen ur till att blogga lite, har tänkt göra det många gånger men inte kommit mig för. Det beror en del på rent praktiska anledningar; Jag har för tillfället ingen egen dator med Photoshop och jag inte haft särskilt mycket tid (eller lust) till att fota och har därför inte mycket material, plus att jag liksom inte har en fotograf längre och måste hitta någon som kan hjälpa mig med material till bloggen. Sen handlar det också om att jag haft en förbannat tuff tid på senaste inte alls mått speciellt bra, som man säger att "kan du inte säga nått snällt ska du inte säga nått alls" lite så har jag tänkt fast "kan du inte skriva något positivt ska du inte skriva något alls" ...
 
Och det är just därför jag skriver nu, jag HAR positiva saker att skriva! Jag är på gång igen och roliga saker väntar. Det har ÄNTLIGEN ordnat sig med bostad för mig, sedan en vecka tillbaka bor jag inneboende hos en familj i Stockholm och från och med första december har jag äntligen lägenhet! Skrev på kontraktet i fredags! Kommer dela lägenhet med två härliga tjejer och jag tror det kommer bli hur bra som helst! Sen har det varit mycket fint som hänt, min bror och brorsdotter har varit här en vecka och ja har fått massor med fin kvalitétstid med dom, och även med övriga familjemedlemar. Har haft en riktigt släkthelg med tacokväll, hälsat på gammelmormor, firat morfars födelsedag och farsdag med pappas släkt. Jag hade ju höstlov också förra veckan, då jag verkligen passade på att vila ut vilket var så välbehövligt! Annars så är jag sprängfylld med julkänslor! Ni som känner mig eller har följt mig här på bloggen vet att jag är en christmas-crazy-person och för mig börjar julen i november. Har redan gjort första julpysslet, inhandlat julpynt, kollat på flera julfilmer och lyssnar på julmusik dagligen. Jag är så knäpp, jag vet, men bara tanken på julen skänker så mycket värme och glädje i den jobbiga tid jag går igenom.
 
Jag känner att jag börjar få tillbaka lusten och styrkan igen .. det är så mycket fantastiskt som väntar och det är mycket som händer just nu, times are most certainly changing. Och jag har inte gett upp bloggen, men det kommer dröja lite till innan det är fart på den igen. Snart är jag tillbaka och då med ett helt nytt liv i svenska huvudstaden!