juliakjettselberg

Acting, Photo, Fashion

DET BLIR CALLE I HÖST

Kategori: Acting

Nu är det bestämt, det blir Calle Flygare i höst!!! :D 
 
Jag ska motivera mitt val: 
Största anledningen till att jag väljer Calle Flygare är för att det är på halvtid, vilket innebär att jag kan fortsätta jobba på min skådiskarriär vid sidan av. Jag känner att jag äntligen börjar komma igång och då vill jag fortsätta jobba mig framåt samtidigt som jag studerar. Jag väljer också Calle eftersom man kan gå år 2 i England! Något som ni vet jag har drömt om i år och dar. Det är också enklare med förbindelser, det ligger mer centralt och jag kan pendla första tiden. Sen känner jag att Calle Flygare utbildning passar mig bättre i allmänhet. 
 
Jag är dock hur tacksam som helst att jag gavs möjligheten att kunna gå på Kulturama och vet att jag skulle fått ett fantastiskt år där! Men jag måste göra ett val och då blir det Calle.
 
Nu ska jag bara lösa allt praktiskt så är jag redo för Calle. Nu längtar jag tills jag börjar! Kommer bli fantastiskt!! 

Comments

 • Livia säger:

  HEJ!
  Jag hade samma beslut att ta förra året och valde Calle och jag har gått där ett år nu och det har varit heeeelt fantastiskt! Stalkade mig hit för att kolla upp vilka som kommit in på skolan nu hehe. Ville bara säga att det är en sjukt bra utbildning så bra val! :)

  Svar: HEJ! Åh vad roligt, då verkar det som jag kanske gjort rätt val :D Ser jättemycket fram emot att börja i höst! Vi kanske ses då :)
  Julia Kjettselberg

  2014-06-16 | 21:06:42
 • Molly säger:

  Hej! Jag ska också börja på Calle i höst :) Hur ska du bo?

  Svar: Hej! Vad roligt, då kanske vi hamnar i samma klass! :) Jag kommer bo kvar i Uppsala och pendla till en början, men jag tänker hålla ögonen öppna för andrahandslägenheter i Stockholm. Hur hade du tänkt göra?
  Julia Kjettselberg

  2014-07-09 | 13:06:07

Comment post: