juliakjettselberg

Acting, Photo, Fashion

GOLDEN LEAVES

Kategori: Style

/ Kappa & Tröja, Second hand / Jeans, Gina Tricot / Väska, Angelica Blick for NLY trend / Hatt, Monki / Boots, Acne /
1 outfitfotografering har gjorts på hela hösten! Wooh, good job! Inte så konstigt dock med tanke på hur hösten har varit. Dessa tog vi alltså som hastigast när vi var på julmarknad i mitten av oktober när löven var gyllengula. Idag har det dock varit så mycket vinter det kan bli, med snöflingor dalandes från himlen och minusgrader. Vi har julstädat hela dagen och kommer fortsätta med det, sen ska här pyntas för hela slanten. 2 dagar kvar, jisses!

DECEMBER

Kategori: Anything


 
För första gången sen september kommer här lite nya bilder! Fucking finally! Har äntligen installerat Photoshop och börjar få lust till att blogga igen. Så slutligen kan jag säga att jag är tillbaka! Bilderna ovan är tagna de senaste dagarna. Befinner mig i Hållnäs och här har julpysslet börjat! Jag har varit i sängläge hela veckan eftersom jag fick hjärnskakning förra söndagen (min andra, halkade på is och slog bakhuvudet) och sen fick jag feber på det, så fick ta jullov en vecka tidigare och drog hem till föräldrarna. Nu mår jag bättre så nu har det varit fart på mig, julstökat så det stått härliga till och har gjort bl.a. pepparkakshus och julgodis, givetvis med julmusik som ständigt bakgrundsljud. Nu är det faktiskt jättesnart jul, dan före dan före dopparedan. Kan faktiskt fortfarande inte begripa att julen redan är här.
 
Dagarna som kommer ska jag se till att catcha up med bilder som tagits under mina frånvarande månader samt så kommer givetvis nya julbilder! Så nu kommer det hända lite saker här framöver, för en gångs skull haha. Tack för ert tålamod <3

LAST CHRISTMAS

Kategori: Christmas

Jul 2013
Usch, jag är så dålig på att blogga nu att jag nästan skäms. Får liksom ingen bukt på det här med bloggandet, ena stunden har jag massvis med inspiration och nästa vill jag bara skita i det helt. Men nej, jag ska inte sluta blogga - den ska hållas vid liv. Men ni får fortsätta ha tålamod med mig, allt är inte som det brukade vara och det tar ett tag att komma på banan igen. 2015 ska det bli nya tag!
 
Men vet ni vad - Jag är numera STOCKHOLMARE! 1 och halv vecka har jag bott i lägenheten och jag börjar verkligen boa in mig, mitt rum är så fint och jag trivs jättebra! På tal om jul så klädde jag granen igår, har nog aldrig varit så nöjd med julgranen nån gång. Ni ska få se bilder på mitt rum snart när allt är klart. Åh vad härligt det ska bli med jul, denna jul kommer verkligen bli underbar det vet jag redan nu. Vi ska fira som vanligt med familj och släkt på julafton och juldagen, sen på annandagen åker vi till Malmö över mellandagarna - efter det om allt går som planerat ska det bli en hejdundrandes nyårsfest som får avsluta detta år. Längtar redan till 2015, även fast jag inte kan begripa vart detta år tog vägen .. tiden flyger verkligen.