juliakjettselberg

Acting, Photo, Fashion

CRAYFISH PARTY

Kategori: Anything

Några bilder från i lördags när vi hade kräftskiva med Jespers familj. ÄLSKAR KRÄFTOR! Blir kräftskiva på fredag igen med min släkt hehe. 
 

Åh vilken härlig helg det har varit! Därför jag har uteblivit här. I lördags hade jag och Jesper en underbar dag på havet och mitt älskade Vellskaten, sedan hade vi som sagt kräftskiva på kvällen. Satt ute på Jespers föräldrars altan till sent på natten och käkade gudomliga kräftor och pratade strunt. Härligt! Kommer fler bilder från min helg. 
 
Denna måndag har varit så vaaaaarm, måste vara varmaste dagen denna sommar! Lätt! Satt och solade på altanen och blev helt genomvåt av svett, galet! Läste ut min bok idag också. Sen åkte jag och brorsan med vår farbror och åkte ring efter båten. Har aldrig gjort det innan, men det var hur skoj som helst! Skrattade och skrek mest hela tiden. Egentligen skulle vi ha varit till Veterinären med Eros idag men den rackarn var bortsprungen hela dagen, så har gått och varit sjuk av oro. Han dök dock upp igen för någon timme sen, tack och lov! Nu ska jag sova, ska jobba imorgon. 

Comments


Comment post: