juliakjettselberg

Acting, Photo, Fashion

BEST SUMMER MEMORIES

Kategori: Memories

Sommaren 2014 har varit en händelserik sommar, kanske den mest minnesvärda någonsin. Och nu tänkte jag vinka av den genom att lista mina bästa sommarminnen från iår.
 
Göteborg 7-8 juni, Håkan på Ullevi
 
Den 7 juni upplevde jag tillsammans med Jesper och Frida den mest episka kvällen i mitt liv. Det var en sån där kväll som man kommer kunna berätta om för barnbarnen när man blir gammal. Fantastiska Håkan bjöd på årets kväll! Oförglömligt!
 
Midsommar, 20-21 juni. 
 
Min midsommar var fantastisk, trots att det var väldigt kall. Hela släkten var samlad, god mat förtärdes, vi dansade och sjöng runt midsommarstången. Kvällen efter var den årliga Lövstadansen då vi festade med fina människor. Underbara dagar! 
 
Spanien, 30 juni-12 juli
 
Två underbara varma veckor i Spanien med bästa familjen, mer behöver inte sägas! 
 
Dramatiserade visningar Lövstabruk, 18/7-10/8
 
Jag har fortfarande inte riktigt hunnit smälta allting med mina dramatiserade visningar. Att jag fick skriva min alldeles egna pjäs och sen se den bli verklighet, få jobba med och regissera fantastiska människor och att få agera under flera veckor. Och sen slutresultatet! Jag är SÅ tacksam för att jag fått göra detta, och att jag dessutom kommer fortsätta jobba med de dramatiserade visningarna i bruket! 
 
Sol, bad och dagar vid havet, slutet av juli/början på augusti
 
Även om juni var ovanligt kall så gick det och blev rekordvarmt lagom till vi kom hem från Spanien. Under någon vecka var det 27 grader i vattnet uppe i Hållnäs, aldrig under mitt 21 åriga liv har det varit så varmt! Det blev många dopp i havet, några turer ut på havet och många svettiga soltimmar. Jag åkte ring bakom båt för första gången och Jesper köpte vattenskoter som vi cruisade runt på. Detta kommer jag verkligen sakna när snön ligger tung på taken i vinter .. 
 
Kräftskiva, 2/8 & 8/8
 
Vad vore en sommar utan kräftskiva? Och detta år blev det två! Massvis med goda kräftor och trevligt sällskap, det är min melodi det! 
 
Och sen ska vi inte glömma det faktum att jag kom in på både Calle Flygare och Kulturama, och sedan började mitt första år Calle Flygare sista veckan på sommaren! Är så lycklig! 
 
Och med det säger jag tack och hej till sommaren 2014, du levererade verkligen iår! Hej på dig du hösten!

Comments


Comment post: