juliakjettselberg

Acting, Photo, Fashion

SO MANY GREAT THINGS

Kategori: Anything

Spanien 2015. En semester till ett varmt land skulle sitta fint just nu, och sommar.
FULL RULLE! Det är det som gäller nu, det är mycket nytt och kul med skolan och annat roligt som är på gång. Denna vecka har jag också sett Hunger Games på bio, varit på AW med Cinemantrix, sprungit på arbetsintervju m.m. och vet ni ... jag fick jobbet!!!  Kommer att jobba via en vikarie-pool på Polarn o Pyret. Ska skriva på kontrakt på onsdag, så skönt! Ni anar inte hur mycket jag har varit i behov av ett jobb, så nu kommer jag ha ännu mer fullt upp haha.
 
Igår kom världen bästa och finaste Vanessa hit till Stockholm och vi hade den grymmaste kvällen på länge! Trots att egentligen allt som kunde gå fel gick fel så hade vi det så jäkla roligt och det gjorde lite ont i hjärtat att vinka av henne sen, hon ska opereras nästa vecka så kommer inte träffa henne på jättelänge! Love that girl!!!!
 
Idag är det söndag och jag är S-to the-LUT! Tänkte lägga ifrån mig datorn här och sova nu för jag kan knappt hålla ögonen öppna. Nästa vecka väntar flera roliga saker! Måste säga att jag trots allt känner mig väldigt nöjd med livet just nu, vilket är helt fantastisk! (och jag överdoserar utropstecken just nu men det är så jag känner haha)
 
Hoppas ni alla får en fin vecka!

Comments


Comment post: