juliakjettselberg

Acting, Photo, Fashion

GOLDEN FIELDS

Kategori: Art

Gamla godingar från en av mina favoritfotograferingar någonsin.
 
Meningen var att jag skulle åka till Malmö den här helgen, men så blev det inte ... nämnde ju att jag var sjuk i torsdags och på fredagen vaknade jag upp 10 gånger värre. Jag var tvungen att stanna hemma, ibland måste man bara ta hand om sig själv. Så jag har spenderat helgen själv med Eros i stora huset på landet, kollat på massor med filmer och kurerat mig. Tur man haft bästa mormor och morfar som försett en med lite mat så man klarat sig. Har faktiskt varit skönt att bara få vila, har varit så fruktansvärt stressigt på senaste att man knappt hunnit med att andas så jag behövde verkligen en helg till att bara ro om mig själv. Jättetråkigt att inte få träffa Wilmahjärtat bara! 
 
Nu sitter jag och lyssnar på julmusik med katten kurrandes i knät och nyss kollade jag på "Fanny och Alexander", vintertid = juletid börjar i fröken Kjettselbergs värld! Som jag längtat!
 
 

LAST AUTUMN

Kategori: Anything

 
Bilder ifrån hösten 2013. 
 
Är det inte typiskt att man blir sjuk mitt allt? En Julia-klassiker kan vi kalla det. Ligger hemma med feber och kvider. Inga konstigheter.
 
Det är väldigt mycket på gång nu i mitt liv och jag börjar få någorlunda ordning på saker och ting, även fast det är mycket som är oklart. Jag börjar få motivation och inspiration igen till att göra saker, vilket känns fantastiskt. Jag har mycket planer, men än får ni leva i ovisshet .. vilket jag antar att blivit smått vana vid hehe. 
 
Annars så firade lilla flickebarnet på bilden längst ner sin första födelsedag igår, Grattis grattis! <3 Imorgonkväll (om orken finns med mig) reser jag ner till Malmö för att fira henne, längtar!

IS THIS REAL LIFE OR JUST FANTASY?

Kategori: Anything

 
Hon är tillbaka! Till vis mån i alla fall. Blir varm i hjärtat av att se att det finns trogna själar som kikar in här varje dag trots att jag varit frånvarande. Tack för ert tålamod! Men bli inte allt för till er i trasorna, jag kommer fortfarande vara relativt frånvarande här på bloggen men nu kommer jag i alla fall försöka uppdatera ibland. Så hoppas ändå ni stannar kvar.
 
De senaste veckorna har varit kaos. När jag inte pendlat 20 mil fram och tillbaka till Stockholm, paniksökt bostad eller varit halvt nerbruten som människa så har jag ändå hunnit med att vara på den årliga julmarknaden i Österbybruk, haft kräftskiva med släkten (ja den tredje för iår och ja i oktober), haft fina fika stunder med ännu finare klasskamrater, haft grymma lektioner på Calle och börjat träna regelbundet igen. Idag har jag inlett en 90 days work-out challenge for actors som är anpassad för att man ska komma i den form som krävs som skådespelare (mer om det senare). Så nu är det åter full fart på fröken Kjettselberg! Ska som sagt försöka kika in här så ofta jag kan, men förvänta er inga stordåd (än så länge åtminstone hehe). I'll be back!
 
Och såklart, mina september outfits ... mina favoriter är helt klart nr 1 och 5. Vilken är er? 
 
 

THE CHAOS

Kategori: Anything

Mina vänner, jag har haft en helvetesvecka utan dess like och det är därför jag har varit frånvarande här. Mitt liv står inför stora förändringar och världen som jag känner den har vänts upp och ner. Jag känner att det är dags att berätta den huvudsakliga anledningen till detta. Jag och Jesper har gjort slut och på grund av detta har jag tillfälligt flyttat hem till mina föräldrar. Jag vill inte gå in närmare på anledningen till detta men jag kan säga att det är det bästa för bådas skull. Jag är nu på jakt efter bostad i Stockholm och var faktiskt på visning av en igår, men vet ni någonting om billiga hyreslägenheter eller andra hand så är alla tips välkomna!
 
Som sagt är det mycket i mitt liv som kommer förändras framöver och likaså bloggen som nu kommer att vara på paus ett tag tills dess att jag har fått ordning på lite saker. Jag hoppas ni har förståelse för detta. Jag hoppas kunna vara tillbaka så snart som möjligt!