juliakjettselberg

Acting, Photo, Fashion

I'M NOT LUCKY, I'M BLESSED

Kategori: Acting

Sneak-peak på fredagens utstyrsel. 
 

Ledsen för frånfallet, men jag har verkligen haft en fullspäckad och fantastisk helg! Igår hade vi alltså de två sista föreställningarna av min pjäs i Lövstabruk! Nu är det alltså slut .. som alltid känns det väldigt vemodigt och sorgligt, kommer sakna alla fina människor. Men helt färdig med Lövstabruk och Familjen de Geer är jag inte, det kan jag lova! Vi började brainstorma lite på framtiden igår och det verkar onekligen som mitt arbete där inte är över på långa vägar vilket känns fantastisk! :) Jag måste verkligen ta tillfället och känna mig förbaskat stolt över mig själv, för detta är verkligen något att vara stolt över! Känslan av att lyckas med något är verkligen överväldigande, aldrig hade jag trott att det skulle bli en sådan succé. Ett tag visste jag inte ens om jag skulle få till något överhuvudtaget haha, men jag genomförde det! Är så tacksam för allt, för förtroendet jag fick av Stiftelsen Leufsta, för alla inblandade och mina fina skådespelare som gjorde detta möjligt, för alla som stöttade längs vägen, för alla som kom och all fantastisk feedback! Blir rakt rörd när jag tänker på det.
 
Nu väntar nya äventyr, två veckors ledighet (eller delvis, ska jobba lite med pappa) och sen börjar jag på Calle Flygare! Åh, pirrigt! 
 
I övrigt hade vi kräftskiva nr 2 i fredags, med min familj, och i lördags var jag och pappa på Ulf Lundell i Furuvik. Fantastisk kväll! Kommer massvis med bilder sen. 

Comments


Comment post: